Netprint anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra Netprint hjemmesiden.
Politik om håndtering af persondata | Politik om brug af cookies

Hjælp & kundeservice

Bestilling

Copydan: Hvorfor og hvornår skal vi betale afgift?

Det er lovpligtigt, at Netprint som leverandør skal lægge afgift på flytbare medier som CDér, DVDér og USB nøgler. Jf. lovgivning kan der downloades og gemmes musik til de flytbare medier, og dette skal musikerne have penge for. Det får de via Copydan.

Du kan slippe for Copydan afgiften, ved at fremsende et fritagelsesnummer til Netprint.

Skal medier, som USB nøgler anvendes internt i virksomheden, til f.eks. backup af data, kan I ansøge om fritagelsesnummer hos Copydan. Klik her for at søge om fritagelsesnummer.

Skal f.eks. USB nøgler, sendes ud af huset, enten til kursister eller som reklamegaver, skal der betales Copydan afgift. Dette gælder når der plads på nøglen til at modtageren kan downloade og gemme musik. Det er muligt at gemme flere filer mediet, som ikke kan slettes og som fylder hele USBén. Derved kan man se bort fra Copydan afgiften.

Digitale medier (pris pr. medie, pr. 1.1.2018)

CDDKK 2,47
DVD, Blu-Ray, HD DVDDKK 3,92
USB, U3DKK 5,59
HukommelseskortDKK 5,59
Mini-DiscDKK 2,47

Priserne er uafhængig om du køber 512MB eller 64GB.

Copydan fritagelses ansøgnings side.