Netprint anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra Netprint hjemmesiden.
Politik om håndtering af persondata | Politik om brug af cookies

Hjælp & kundeservice

Generelt

Rating systemet

Sidst opdateret: 18. marts 2018

Star rating

Hver anmeldelse, der er indsendt på Netprint, har en stjerneklassifikation, som afgøres af den bruger, der forlod anmeldelsen. Hver stjerneklassifikation på mellem 1 og 5 stjerner er tildelt en værdi på mellem 0-10:

1 stjerne = 0
2 stjerner = 2.5
3 stjerner = 5
4 stjerner = 7.5
5 stjerner = 10

Bayesiansk gennemsnit

I alle beregninger inkluderer vi automatisk værdien af 7 anmeldelser, som er hver har en rating på 7,0. Dette er kendt som en bayesian gennemsnit. Dette gør vi for at sikre, at produkter med meget få anmeldelser ikke ender med en ekstremt høj eller ekstremt lav vurdering, når de lige er begyndt på Netprint.

Uden Bayesiansk gennemsnit i vores beregninger ville en enkelt positiv anmeldelse sætte en rating af et produkt på 10, og en enkelt negativ vurdering ville sætte produktet til en rating på 0.

Vi inkluderer altid Bayesiansk gennemsnit når vi beregner ratings, men som et produkt samler flere anmeldelser, vil Bayesiansk gennemsnit efterhånden blive en meget lille faktor ved beregningen af den samlede bedømmelse.

Den endelige bedømmelse

Hver gang vi modtager en ny anmeldelse, anvender vi ovenstående regler til at beregne produktets rating igen. Sammenfattende konverteres hver stjernebedømmelse til en værdi mellem 0-10, beregningen af hver anmeldelse beregnes ud fra dets alder, og endelig beregnes Bayesiansk gennemsnit.

Det endelige resultat er en rating fra 0,0 til 10,0, som vises på din virksomheds profilside. Derudover viser vi en visuel stjernebedømmelse for din virksomhed, baseret på bedømmelsen.

Rating mellem 0 og 2.9 = 1 stjerne
Rating mellem 3.0 og 4.9 = 2 stjerner
Rating mellem 5.0 og 6.9 = 3 stjerner
Rating mellem 7,0 og 8,9 = 4 stjerner
Rating mellem 9,0 og 10,0 = 5 stjerner