Netprint anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra Netprint hjemmesiden.
Politik om håndtering af persondata | Politik om brug af cookies

Hjælp & kundeservice

Juridisk

Cookies & reklame på internettet

Sidst opdateret: 6. november 2017

Ved besøg på Netprints websteder, med browserindstillinger der er justeret til at acceptere cookies eller ved hjælp af Netprint-enheder, mobilapps eller anden software, fortæller du os, at du vil bruge Netprints produkter og tjenester, og at du accepterer vores brug af cookies og andre teknologier til at give dem til dig som beskrevet i denne meddelelse og i vores fortrolighedserklæring. Se nedenfor for at få oplysninger om, hvordan du ændrer indstillingerne i din enhed for at underrette dig, når du modtager en ny cookie og deaktiverer cookies helt.

Cookies og hvordan vi bruger dem

Cookies er unikke identifikatorer, som vi overfører til din enhed for at gøre det muligt for vores systemer at genkende din enhed og at levere funktioner som f.eks. Anbefalet til dig, interessebaserede annoncer på andre websteder (f.eks. Netprint Associates med indhold betjent af Netprint) og opbevaring af varer i din indkøbskurv mellem besøg. Enhver henvisning til "websteder" af Netprint indeholder vores Netprint websites, enheder, mobilapps eller anden software. For hjælp til at kontrollere dine personlige oplysninger, se vores Fortrolighedserklæring.

Vi bruger også cookies til yderligere formål, herunder:

• Identificerer dig, når du logger ind på vores websted. Dette giver os mulighed for at give dig produktrekommendationer, vise personligt indhold, anerkende dig som et premiermedlem og tillade dig at bruge 1-klik-køb, blandt andre tilpassede funktioner og tjenester, vi leverer.
  • Levering af indhold, herunder reklamer, relevante for dine interesser på Netprint-websteder og tredjepartswebsteder. Vores interessebaserede annoncer er underlagt dine præferencer som beskrevet i næste afsnit.
  • Holder styr på dine angivne præferencer. Dette giver os mulighed for at ære dine likes og ikke lide, f.eks. Om du vil se interessebaserede annoncer. Du kan generelt udøve dine præferencer via din konto.
  • Holder styr på varer gemt i din indkøbskurv.
  • Gennemførelse af forskning og diagnostik til forbedring af Netprints indhold, produkter og tjenester.
  • Forebyggelse af svigagtig aktivitet.
  • Forbedring af sikkerheden.
  • Besøgsstatistik via Google Analytics. Se her hvordan du fravælger tracking fra Google Analytics

Cookies giver dig mulighed for at udnytte nogle af Netprints væsentlige funktioner. Hvis du f.eks. blokerer eller på anden måde afviser vores cookies, vil du ikke være i stand til at tilføje varer til din indkøbskurv, gå videre til checkout eller bruge Netprints produkter og tjenester, som kræver dig at logge ind.

Cookies og browser indstillinger

Hjælp-funktionen i de fleste browsere fortæller dig, hvordan du forhindrer din browser i at acceptere nye cookies, hvordan du får browseren til at underrette dig, når du modtager en ny cookie og hvordan du deaktiverer cookies helt. Derudover kan du deaktivere eller slette lignende data, der bruges af browser-tilføjelser, f.eks. Flash-cookies, ved at ændre tilføjelsesindstillingerne eller besøge webstedets fabrikant.

Internetreklamer og -annoncering

På Netprint-ejede og drevne websteder og ikke-tilknyttede websteder viser Netprint interessebaseret annoncering ved hjælp af oplysninger, du stiller til rådighed, når du interagerer med vores websteder, indhold eller tjenester. Interessebaserede annoncer, også undertiden omtalt som personlige eller målrettede annoncer, vises til dig på baggrund af oplysninger fra aktiviteter som køb på vores websteder, brug af enheder, apps eller software, besøgssteder, der indeholder Netprint-indhold eller annoncer, interagerer med Netprint-værktøjer eller brug af vores betalingstjenester.

Ligesom andre onlineannonce netværk bruger vi cookies, web beacons (også kendt som action tags eller single pixel gifs) og andre teknologier (samlet "cookies"). Cookies giver os mulighed for at lære om, hvilke annoncer du ser, hvilke annoncer du klikker på og andre handlinger, du foretager på vores og andre websteder. Dette giver os mulighed for at give dig mere nyttige og relevante annoncer. Hvis vi f.eks. ved, hvilke annoncer du bliver vist, kan vi være forsigtige med ikke at vise dem de samme gentagne gange.

Vi forbinder ikke din interaktion med ikke-tilknyttede websteder til din identitet, når vi viser dig interessebaserede annoncer.

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til annoncører eller tredjepartswebsteder, der viser vores interessebaserede annoncer. Annoncører og andre tredjeparter (herunder annoncenetværkerne, annonceringsfirmaerne og andre tjenesteudbydere, de måtte bruge) kan dog antage, at brugere, der interagerer med eller klikker på en personlig annonce eller et indhold, er en del af gruppen, som annoncen eller indhold er rettet mod (for eksempel brugere i et bestemt geografisk område eller brugere, der købte eller søgte til klassisk musik). Endvidere kan nogle tredjeparter give os oplysninger om dig (som demografiske oplysninger eller websteder, hvor du har vist annoncer) fra offline- og onlinekilder, som vi kan bruge til at give dig mere relevant og nyttig reklame.

Tredjeparts annoncører eller reklamebureauer, der arbejder på deres vegne, bruger nogle gange teknologi til at vise de annoncer, der vises på vores websteder direkte til din browser. De modtager automatisk din IP-adresse, når dette sker. De kan også bruge cookies til at måle effektiviteten.

Annoncepræferencer

Netprint tilbyder dig valg om at modtage interessebaserede annoncer fra os. Du kan vælge ikke at modtage interessebaserede annoncer fra Netprint. Du vil stadig se annoncer, men de vil ikke blive tilpasset. Besøg din annonceindstillinger-side for at lære at indstille denne præference. Som beskrevet ovenfor kan du også ændre indstillingerne i de fleste browsere for at underrette dig, når du modtager en ny cookie og deaktiverer cookies helt.