Netprint anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra Netprint hjemmesiden.
Politik om håndtering af persondata | Politik om brug af cookies

Hjælp & kundeservice

Juridisk

Politik for privatliv og beskyttelse af personlige oplysninger

Sidst opdateret: 6. november 2017

Netprint ved, at du tænker over hvordan information om dig bruges og deles, og vi sætter pris på din tillid til, at vi vil gøre det omhyggeligt og fornuftigt. Denne meddelelse beskriver vores privatlivspolitik. Ved at besøge Netprint accepterer du de metoder, der er beskrevet i denne fortrolighedserklæring.

Netprint sætter pris på sine kunder, respekterer og værner om deres personlige oplysninger. For så vidt angår persondataloven er den dataansvarlige Netprint

Denne politik for beskyttelse af personoplysninger (denne "politik") beskriver de personlige oplysninger, vi kan indsamle fra dig, de formål, de indsamles til, hvordan vi bruger dem, og hvornår vi kan dele dem med tredjeparter. Politikken beskriver også de valg, du kan foretage om, hvordan vi indsamler, anvender og videregiver dine oplysninger, når disse bliver oplyst til Netprint. Netprint indsamler, bruger eller videregiver ikke dine personlige oplysninger på anden måde end, hvad der er i overensstemmelse med denne politik.

Hvis du har spørgsmål eller klager angående vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du kontakte vores fortrolighedsrepræsentant support@netprint.dk.

Ved at bruge webstedet og/eller foretage onlinekøb af produkter accepterer du vilkårene og betingelserne i Netprints politik. Hvis vores politik ændres på et senere tidspunkt, informeres kunder og brugere af webstedet med besked om sådanne ændringer ved at offentliggøre en opdateret politik på vores websted. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, informeres kunde og bruger pr. e-mail (der sendes til den e-mailadresse, som er angivet på din konto) eller via meddelelse på dette websted, før ændringen træder i kraft.

Efter offentliggørelse af sådanne ikke-væsentlige ændringer vil din fortsatte brug af websted udgøre din accept af disse ændringer, og du vil blive bundet af disse ændringer. Hvis du ikke fortsætter med at bruge webstedet efter en ændring i vores politik, men ikke tager andre forholdsregler med hensyn til dine personlige oplysninger, vil vores brug af disse oplysninger fortsat være underlagt vores politik, som den var før ændringen. Du er ansvarlig for regelmæssigt at gennemgå denne politik og ændringer i den.

Hvilke informationer behandler Netprint?

Netprint indsamler og behandler personoplysninger om dig. Hvilke oplysninger, vi indsamler og behandler, vil i den konkrete situation variere, men personoplysningerne kan f.eks. være:

  • Stamoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, køn, e-mail og andre oplysninger du måtte give os i forbindelse med oprettelse af din profil og brug af vores service.
  • Oplysninger om køb og levering af varer og tjenester, herunder varesammensætning og købshistorik
  • Oplysninger, der sendes fra din telefon/terminaludstyr, når du bruger Netprint eller associerede services. Dette kan være oplysninger om din enheds-id, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, henvisnings-URL, elektronisk adresse (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af Netprint og vores tjenester. Disse personoplysninger indsamles også via cookies, tracking-url'er, beacons mv. Læs mere om Cookies & reklame på internettet

Oplysninger om dig indsamlet via de forskellige teknologier, kanaler og platforme kan blive kombineret.

Personoplysningerne indsamles og gemmes fx (men ikke udelukkende) i forbindelse med, at du bestiller varer, åbner og klikker i e-mails, besvarer spørgeskemaer, deltager i konkurrencer, interagerer med vores kundeservice, opretter en profil, dvs. registrerer dig som bruger, eller på anden vis afgiver oplysninger til os, fx via sociale medier, annoncer eller tredjepartstjenester.

Hvordan indsamles oplysninger?

Vi kan indsamle personlige oplysninger fra dig, når du gemmer eller på anden måde giver os dine personlige oplysninger, f.eks. ved:

  • at oprette en brugerkonto og en adgangskode
  • logge på som registreret bruger af Netprint
  • søge efter et produkt
  • bestille et produkt
  • give oplysninger på din konto (og du kan have mere end en, hvis du har brugt mere end en e-mailadresse, når du har handlet med os)
  • kommunikere med os pr. telefon, e-mail eller på anden måde
  • eller hvis du udfylder en deltagerformular for at deltage i en konkurrence, en kampagne eller en undersøgelse, hvad enten det sker online eller hos en af vores forhandlere.

Som følge af disse handlinger giver du os muligvis personlige oplysninger, f.eks. dit navn, din e-mail og dine postadresser, telefonnummer/-numre, kreditkortoplysninger, navne på personer, der er sendt købte produkter til, herunder deres adresser og telefonnumre, samt oplysninger om produktinteresse, finansielle oplysninger og under visse omstændigheder dine vurderinger og individuelle præferencer.

Vi kan også gemme oplysninger om dine produktinteresser og indhente oplysninger om dig fra vores nuværende og fremtidige søsterselskaber eller afdelinger.

Netprint websted er rettet mod voksne. Netprint indsamler ikke bevidst oplysninger fra børn under 15 år. Børn under 15 år må ikke anvende Netprint websted eller give Netprint personlige oplysninger. Hvor personlige oplysninger bevidst indsamlet fra personer mellem 15 og 18 år, videregiver Netprint ikke oplysningerne eller overfører dem til tredjeparter uden samtykke fra en forælder eller værge.

Hvad bruges oplysningerne til?

Netprint kan bruge dine personlige oplysninger til at:

  1. behandle din ordre og besvare spørgsmål om status for din ordre.
  2. sende dig eller dine venner, familie eller forretningsforbindelser de produkter, du har bestilt.
  3. opretholde kontakten med dig og give dig løbende personlig service.
  4. kommunikere med dig (via e-mail, post eller på anden måde) og give dig reklamemateriale og yderligere oplysninger om vores produkter, tjenester, undersøgelser, konkurrencer, kampagner og særtilbud.
  5. hjælpe os med at få mere at vide om dine shoppingpræferencer.
  6. og foretage markedsførings- og ydelsesundersøgelser, der kan hjælpe os med at måle vores kundeservice, benchmarke vores resultater og hjælpe os med at forbedre vores shoppingoplevelser og produkttilbud.

Som anført nedenfor kan du altid vælge, at du ikke vil modtage reklamemateriale eller marketinginformation.

Deler Netprint mine oplysninger med tredjeparter?

Hvis du besøger eller køber produkter på webstedet Netprint, deltager i en konkurrence, undersøgelse, kampagne eller et særtilbud eller handler hos Netprint eller et Netprint-søsterselskab, deler vi muligvis dine personlige oplysninger med dette Netprint-søsterselskab, så det kan kommunikere med dig (via e-mail, post eller på anden måde) og give dig reklamemateriale og yderligere oplysninger om dets produkter, tjenester, konkurrencer, kampagner og tilbud, der kan være af interesse for dig, eller indsamle og bruge oplysninger i henhold til denne politik og til andre formål omfattet af denne politik.

Vi kan bruge en tredjepartsleverandør til at afholde vores konkurrencer, foretage undersøgelser, reklamefremstød eller særtilbud. Den virksomhed forbydes at bruge vores brugeres personlige oplysninger til andet formål. Vi deler ikke de personlige oplysninger, du giver via vores konkurrencer, undersøgelser, reklamefremstød eller særtilbud med andre tredjeparter, medmindre vi giver dig forudgående varsel og et valg.

Vi sælger eller udlejer ikke dine personlige oplysninger til ikke-tilknyttede tredjeparter, undtagen hvis det er tilladt ifølge loven eller som anført i denne politik. I tilfælde af et salg af hele eller store dele af vores virksomhed eller en anden lignende transaktion, kan vi overføre eller videregive dine personlige oplysninger til en køber eller en potentiel køber, som kan indsamle, bruge og videregive sådanne oplysninger med henblik på vurderingen af den påtænkte transaktion eller drift og administration af anliggender hos den erhvervende virksomhed, eller til andre formål, som er beskrevet i denne politik.

Du meddeles via e-mail og/eller via meddelelse på et fremtrædende sted på vores websted om ændringer i brug af dine personlige oplysninger samt de valg, du kan have angående dine personlige oplysninger.

Vi kan overføre personhenførbare oplysninger til ikke-tilknyttede tredjeparter, såsom et fragtfirma for at opfylde ordrer. Vi kan overføre personoplysninger til ikke-tilknyttede tredjeparter, såsom virksomheder der behandler kreditkort for at fakturere dig for varer og ydelser, og en e-mail tjenesteudbyder der sender e-mails på vores vegne, i henhold til aftaler, der forbyder tredjeparterne at anvende eller videregive de personlige oplysninger undtagen for at behandle dem og som har indført sikkerhedsforanstaltninger, der er rimelige i forhold til oplysningernes følsomhed.

Den indsamling, brug og videregivelse af oplysninger, som er beskrevet i denne politik, kan omfatte overførsel af oplysninger til jurisdiktioner placeret uden for dit hjemland, der muligvis ikke har tilsvarende love og regler vedrørende personligt identificerbare oplysninger. Dette kan f.eks. ske, hvis en af vores tjenesteudbydere er placeret i et land uden for dit hjemland. I disse tilfælde vil vi tage skridt til at sikre, at din ret til beskyttelse af dine personlige oplysninger fortsat er beskyttet.

Vi forbeholder os retten til at videregive dine personlige oplysninger, hvor det er krævet af loven, og hvor det er nødvendigt for at beskytte Netprint og Netprint-søsterselskabers ejendom, interesser og rettigheder.
Netprints websted kan indeholde links til websteder, der drives af tredjeparter. Disse websteder kan indsamle dine personlige oplysninger. Denne politik gælder ikke for praksis hos tredjeparter, og Netprint påtager sig intet ansvar for denne, og ved at bruge dette websted og/eller få adgang til en tredjeparts websted fra dette websted fritager du Netprint for ethvert ansvar for tredjeparters handlinger, praksis og udeladelser. Læs politikken for beskyttelse af personlige oplysninger på ethvert websted, du besøger. Når vi overfører personlige oplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejde mens vi deler oplysninger som anført ovenfor, tager vi skridt til at sikre, at dine oplysninger gives samme beskyttelsesniveau, som det der kræves af os ifølge persondataloven.

Ændring af valg med hensyn til salgsfremmende kommunikation


Vi vil kun kommunikere med dig, hvis du ønsker at høre fra os.

Hvis du foretrækker ikke at modtage salgsfremmende oplysninger fra os eller andre Netprint-søsterselskaber, eller hvis du ikke ønsker, at vi anvender dine oplysninger til at forbedre din shoppingoplevelse, så lad os det vide ved at ringe eller sende en e-mail til de anførte e-oplysninger. Oplys dit fulde navn og den e-mailadresse, du brugte, da du registrerede dig eller foretog et køb hos os. Det kan tage op til 2 uger at behandle din anmodning. I dette tidsrum kan du fortsat modtage kommunikation fra Netprint eller andre Netprint-søsterselskaber. Du kan også afmelde Netprints e-mailtjenester ved hjælp af linket til afmeldelse, som er placeret nederst i enhver reklamemeddelelse, du modtager fra Netprint.

Logfiler, og hvordan disse anvendes på Netprint


Som det gælder for de fleste websteder, indsamler vi og vores tredjeparts sporings-partnere visse oplysninger automatisk og lagrer dem i logfiler. Disse oplysninger omfatter internetprotokol (IP) adresser, browsertype, internetudbyder (ISP), de sider du kommer fra og går til, operativsystem, stempel med dato/tid, og klikdata.

Vi bruger disse oplysninger, der ikke identificerer individuelle brugere, til at analysere tendenser, administration af webstedet, at spore brugernes trafik på webstedet og til at indsamle demografiske oplysninger om vores brugere under et.

Logfiler kan videregives til myndighederne ved tilfælde af misbrug på Netprint

Kan jeg fortælle en ven om Netprints produkter?


Hvis du vælger at bruge vores henvisning til at fortælle en ven om vores produkter, beder vi dig om din vens navn og e-mailadresse. Vi sender automatisk din ven en enkelt e-mail, der indbyder vedkommende til at besøge webstedet. Netprint lagrer udelukkende disse oplysninger for at sende denne ene e-mail og følge om henvisningsprogrammet har været en succes.
Din ven kan kontakte os på support@netprint.dk.

Widgets til sociale medier


Vores websted omfatter elementer fra sociale medier, såsom Facebook-knappen og widgets, såsom Twitter-knappen eller interaktive små programmer, der kører på vores websted. Disse elementer kan muligvis indsamle din IP-adresse, hvilken side du besøger på vores websted, og kan opsætte en cookie for at elementet kan fungere korrekt. Elementer fra sociale medier og widgets hostes enten af en tredjepart eller direkte på vores websted. Dine interaktioner med disse elementer reguleres af databeskyttelsespolitikken hos den virksomhed, der stiller dem til rådighed.

Se sociale mediers politiker for beskyttelse af privatliv: Facebook, Twitter, GooglePlus, LinkedIn

Adgang til eller ændring af personlige oplysninger, trække mit samtykke tilbage eller fremsætte forespørgsler eller klager i relation til denne politik og Netprints praksis for beskyttelse af personlige oplysninger

Netprint vil sikre, at de personlige oplysninger, vi indsamler, er så nøjagtige, fuldstændige og ajourførte, som det er nødvendigt til de formål, hvortil de skal anvendes. Du har ret til at få adgang til og korrigere dine personlige oplysninger, som er indsamlet af os. For at fremsætte denne anmodning, bedes du kontakte vores fortrolighedsrepræsentant ved at skrive til:

Enia, Mågevej 5, DK-4773 Stensved, Denmark

Også hvis du har spørgsmål eller vil fremsætte en klage vedrørende denne politik og Netprints praksis for private oplysninger, kan du skrive til fortrolighedsrepræsentanten.
Derudover kan du logge dig på din konto og foretage de fornødne ændringer på din konto eller kontakte os på support@netprint.dk.

Hvis du har givet samtykke til indsamling, brug og/eller videregivelse af personlige oplysninger som angivet heri, bedes du bemærke, at du også til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage ved at kommunikere med vores fortrolighedsrepræsentant som beskrevet ovenfor. Vi svarer på din anmodning om tilgang inden for 30 dage.

Hvor længe opbevares personlige oplysninger?


Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe, som det med rimelighed er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne politik, eller en længere periode, hvis dette kræves af den gældende lov.

Analysedata samlet og anvendt i standard applikationer, løsninger og hardware opbevares i maksimalt 38 måneder.

Hvordan er de personlige oplysninger beskyttet?


Vi har truffet passende foranstaltninger for at sikre fortroligheden af personlige oplysninger og for at beskytte dine personlige oplysninger mod tab eller tyveri samt uautoriseret adgang, videregivelse, kopiering, brug eller ændring i lyset af bl.a. oplysningernes følsomhed og de formål, de skal bruges til. Når du indtaster følsomme oplysninger (såsom et kreditkortnummer) på vores formularer, krypterer vi transmissionen af de oplysninger ved at anvende SSL-teknologi, og vi lagrer ikke følsomme data om kreditkort på vores systemer, når først betalingen er gennemført.

Kun relevant personale har adgang til data og informationer relevant for udførelse af deres arbejdsopgaver.

Alle Netprints medarbejdere, mandatarer og agenter er forpligtet til at overholde denne politik. Dog er ingen metode til transmission via internettet eller metode til elektronisk lagring 100% sikker. Vi kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændigt sikre.

Hvis du har spørgsmål om sikkerheden på vores websted, kan du kontakte os på support@netprint.dk.