Netprint anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra Netprint hjemmesiden.
Politik om håndtering af persondata | Politik om brug af cookies

Hjælp & kundeservice

Konto

Skift dine kontoindstillinger

Hvis du har en ny e-mail-adresse eller ønsker at ændre dit kodeord, kan du opdatere dette fra sektionen Indstillinger i Din konto.

Sådan ændres kontoindstillinger:

1. Gå til Logon og sikkerhed.
  2. Klik på Rediger ud for de kontooplysninger, du vil opdatere.
  3. Følg instruktionerne på skærmen, og klik på Gem ændringer.
  4. Klik på Udført, når du har gennemført alle dine opdateringer.

Hvis du ændrer din e-mail-adresse, vil alle abonnementer og kommunikationspræferencer blive knyttet til din nye e-mail-adresse.

Tip: Hvis du vil have hjælp til at vælge et stærkt kodeord, skal du gå til Vælg et stærkt kodeord.
Hvis du har glemt dit kodeord, skal du gå til Nulstil dit kodeord.